Agenda
Xerrada "El canvi climàtic al teu plat"
Conèixer altres maneres de consumir aliments
La Direcció de Serveis d'Economia Cooperativa Social i Solidària i Consum de la Gerència de Política Econòmica i Desenvolupament Local organitza aquesta xerrada per debatre sobre l'impacte de la nostra alimentació al canvi climàtic: Com fer front a l’emergència climàtica des de la nostra alimentació? Segons els càlculs de la ONU, només amb un "canvi de dieta" de la població mundial el món es podria estalviar 8 Gt de CO2 anuals el 2050, que representa el 22% de les emissions anuals actuals.
Amb Ana Correro d'Arran de Terra, Núria Coll d'Ets el que Menges i Marta Pons del PEMB es parlarà sobre la relació de la nostra alimentació amb l’emergència climàtica i es discutiran quines accions podem realitzar per fer el canvi a través del què mengem. Per "escalfar motors" podeu consulta l'article:L'alimentació pot canviar el món?.
Inscripcions en el següent enlllaç. Font i més informació al Web Espai Consum Responsable.