Notícies
Presentació de la publicació: "Un consum més responsable dels aliments"
05/02/2013
El dimarts 5 de febrer es va presentar al Palau Robert una nova guia sobre el malbaratament alimentari.
![PortadaGuiaPetita](https://www.ajsosteniblebcn.cat/images/13422/default.png)
L'Agència de Residus de Catalunya va presentar aquesta guia que és un resum de la Diagnosi del Malbaratament alimentari de Catalunya encarregada a la UAB, en la qual es dimensiona el fenòmen, s'identifiquen les causes i es plantegen estratègies i propostes d'actuació per productors i fabricants, per la distribució, pel canal HORECA i per les llars. També es quantifiquen els impactes socials, econòmics i ambientals que se'n deriven de la pèrdua d'aquest recurs. La guia recull, a més, casos pràctics d'èxit de prevenció del malbaratament alimentari.
Podeu descarregar-vos la guia mitjançant aquest enllaç.
Font: Generalitat de Catalunya